Het Bonte Schaep bezorgt jouw kleding thuis!

2020, een bijzonder jaar met veel onzekerheden. Deze tijd vraagt om flexibiliteit! Ook nu zijn onze winkels gewoon telefonisch bereikbaar tijdens de reguliere openingstijden! Bezoek onze webshop en stel jouw eigen kledingbox samen. Bel of mail de artikelen van jouw keuze aan ons door en wij brengen met plezier de door jou gekozen kleding bij je thuis.

Laat jouw favoriete styliste je kledingbox samenstellen!

Vind je het moeilijk om zelf mooie combinaties te maken, dan kun je altijd vragen of jouw favoriete styliste een box voor je wil samenstellen. Zij kan als geen ander inschatten wat bij jou past en waarin jij je lekker voelt. Natuurlijk kunnen jullie dit ook samen in overleg doen zodat jij er helemaal achterstaat wat er in de box zit. Bel gewoon even naar één van onze filialen in Heusden, Drunen, Zaltbommel, Dongen, Oosterhout of Prinsenbeek en alles wordt voor je geregeld. Natuurlijk kun je ook altijd mailen naar info@hetbonteschaep.com.

Rustig thuis op je gemak alles doorpassen!

Als we de kledingbox bij je afgeleverd hebben, kun jij rustig thuis alles doorpassen. Alles wat goed is, reken je later af en alles wat niet helemaal naar je zin is, doe je gewoon terug in de box. Wij halen deze kleding zonder extra kosten weer op en je betaalt alleen dat wat je houdt. Gemak dient de mens! Wil je toch graag echt persoonlijk advies maar wil je liever niet tijdens reguliere openingstijden naar de winkel? Kijk dan ook eens op https://www.bonteschaep.nl/private-shopping/

Boek een totale make-over!

Vind je het toch moeilijk om te kiezen wat er in jouw kledingbox moet komen te zitten, dan hebben wij nog een ander leuk idee voor jou. Maak een afspraak voor een totale make-over. Wij zorgen ervoor dat jij helemaal blij wordt van jouw totaal nieuwe look! Deze dag staat geheel in het teken van jou. Gun jezelf deze quality time!

Kledingparty bij jou aan huis!

Lijkt het je leuk om een kledingparty te organiseren voor jou en je vriendin, bel ons en we komen met de kleding naar je toe zodat jullie heerlijk thuis kunnen shoppen en nog steeds kunnen profiteren van onze 30% korting.

Het Bonte Schaep Drunen         0416-379279
Het Bonte Schaep Zaltbommel 0418-516301
Het Bonte Schaep Heusden       0416-662092   
Het Bonte Schaep Dongen         0162-371601
Het Bonte Schaep Oosterhout  0162-425657
Het Bonte Schaep Prinsenbeek  076-2005322