Hoe Het Bonte Schaep deze bijzondere tijd samen gaat doorkomen!

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Iedere dag hoor je niet anders. Of je nou de radio aanzet of de televisie je hoort alleen maar berichten over het Corona-virus wat de hele wereld over gaat en wat iedereen enorm bezig houdt. Mensen zijn angstig en onzeker over wat er allemaal nog gaat volgen. Logisch maar door dit gevoel met elkaar te delen, niet te panikeren en vooral te proberen je leven niet te laten beheersen door angst moet het lukken om samen deze moeilijke tijd door te komen. Ben lief voor elkaar en probeer een ander te helpen waar nodig is. De eigenaars van Het Bonte Schaep, Harm en Lenneke, en al hun stylistes Petra, Marloes, Wilma, Cislein (filiaal Oosterhout). Jeanne, Rianne (filiaal Heusden), Cobie, Karin, Karlijn (filiaal Drunen), Jeannette, Alice, Daniëlle (filiaal Zaltbommel) Margie, Willy (filiaal Dongen), Miranda en Anneke (filiaal Prinsenbeek) willen graag hun medeleven betuigen aan iedereen die op welke manier dan ook geraakt wordt door dit virus. Lieve mensen, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Wat houdt Het Bonte Schaep in deze tijd bezig?

Natuurlijk  weten wij, net als wat voor iedereen geldt, ook niet wat er verder nog gaat gebeuren en of er nog meer maatregelen genomen gaan worden. Maar wat wij wel zeker weten is dat onze Bonte Schaep familie bestaat uit een ontzettend enthousiast en positief team die besloten hebben er samen volledig voor te gaan. Onze prachtige voorjaarscollectie is grotendeels binnen en hangt in de winkels. Deze mooie collectie kun je nu nog steeds bekijken tijdens de reguliere openingstijden. De koopavond is echter wel tijdelijk vervallen tot 6 april. Wij doen er alles aan om onze winkels open te houden volgens de richtlijnen die het RIVM aangeeft. Natuurlijk kan het niet anders dat heel deze situatie invloed heeft op de verkoop in de winkels. Mensen kunnen vanwege gezondheidsklachten niet naar de winkel komen of blijven nu gewoon even liever thuis om het risico van verspreiding te beperken. Daarom zijn wij achter de schermen al druk bezig geweest om jou ook thuis te kunnen laten genieten van onze prachtige kleding. Hou vooral onze Facebookpagina en Instagram in de gaten. Iedere dag zal je daar prachtige combinaties voorbij zien komen. Op deze manier willen wij je toch inspiratie geven en je toch ondanks alles weer even een blij gevoel te geven. Natuurlijk blijft onze Bonte Schaep webshop gewoon altijd open. Vanwege deze moeilijke tijd hebben wij besloten dat we op onze webshopbestellingen geen verzendkosten zullen berekenen. Dit omdat we enorm blij zijn met jou als klant en dat we je op deze manier de kans willen geven toch lekker te shoppen zonder dat het extra kosten met zich meebrengt. We geven je alvast een klein voorproefje zodat je bij het lezen van deze blog toch al een beetje de voorjaarskriebels krijgt.

Daniëlle voorjaarscollectie 2020

Wat vind je van deze superleuke combinatie? Dit is Daniëlle. Zij is verkoopadviseuse bij Het Bonte Schaep in Zaltbommel. Ze heeft hier een toffe rok aan van Summum met daarop een prachtige trui van Absolute Cashmere! Doe er een leuke sneaker van Woden of Pavement onder en je ziet er helemaal trendy uit.

Jeannette voorjaarscollectie 2020

Of wat dacht je van deze leuke set die haar collega Jeannette aan heeft? In deze tijd is het goed om je juist vrolijk aan te kleden. Dat helpt echt om jezelf beter en positief te voelen. Nou deze vrolijke, rode kleur helpt daar absoluut aan mee. Jeannette draagt hier een prachtige blouse van Otto d’ame met daaronder een mooie rok van Second Female. Juist het contrast van vrouwelijk kleding met daaronder de stoere laarzen maakt deze combinatie zo ontzettend leuk!

Miranda voorjaarscollectie 2020

We gaan even door naar ons Bonte Schaep filiaal in Prinsenbeek. Daar heeft Miranda ook een aantal superleuke sets samengesteld om aan jullie te presenteren. Miranda draagt hier een rok en t-shirt van Essentiel. Kijk eens wat een mooie bloemenprint de rok heeft en wat een vrolijke kleuren deze kledingset heeft! Is het wat kouder? Dan doe je er gewoon een spijkerjackje van Summum over zoals Miranda hier ook gedaan heeft. Sneakers van Pavement eronder en klaar ben je!

Miranda voorjaarscollectie 2020

En hier laat Miranda de wat meer zakelijke look zien. Als straks de rust weer wat wedergekeerd is en je weer lekker naar kantoor mag om te gaan werken, is dit de ideale outfit. Dit damespak is van Mos Mosh en heeft een mooie ruitprint. Ook het leuke blousje wat eronder zit is van Mos Mosh. De set is afgestyled met blauwe pumps van Giulia en een mooie shawl van Trezz.

En ben je al enthousiast geworden over deze mooie combinaties? Bedenk dat het ook fijn is om je leuk aan te kleden als je wat meer thuis bent. In plaats van uit eten te gaan, bestel je jouw favoriete gerecht bij je favoriete restaurant. Dek de tafel thuis mooi en geniet van je eten met een heerlijk glas wijn. Dan hoort daar ook die mooie jurk bij die je anders ook aan zou doen. Doe moeite voor elkaar, probeer er leuk uit te zien voor elkaar, dat helpt!

Shoppen in de winkel, de Bonte Schaep webshop of private shopping!

Als jij al blij geworden bent van de voorbeelden die ik in deze blog heb laten zien, kun je deze natuurlijk nog steeds in onze winkels bewonderen tijdens de reguliere openingstijden. De koopavond is tijdelijk vervallen tot 6 april.  In onze winkels houden wij ons absoluut extra bezig met de hygiëne en worden de contactpunten extra gereinigd. Wil je nu toch liever niet naar de winkel komen, bestel dan gewoon lekker vanuit huis, zonder verzendkosten, je favoriete kledingstuk. Wat zeker ook een aanrader is een afspraak te maken voor private shopping in 1 van onze filialen. Je weet dan zeker dat je niet met teveel andere mensen in aanraking komt en jouw favoriete verkoopster zal, op gepaste afstand,  jou persoonlijk adviseren zoals je altijd van haar gewend bent! Mocht er nog iets vermaakt moeten worden aan jouw kleding, dan zal dat natuurlijk nog steeds op de gebruikelijke manier verzorgd worden en ook dan kunnen wij het kledingstuk nadien bij jou thuis afleveren als je echt niet meer naar de winkel kunt komen. Bel snel met één van de winkels of mail naar info@hetbonteschaep.com en maak gewoon die afspraak. Gun jezelf die quality time!

Stel vanuit huis je eigen voorjaarsgarderobe samen en laat zonder kosten thuisbezorgen!

Vind je het moeilijk om vanuit de webshop juist dat kledingstuk uit te kiezen wat bij jou past, dan hebben wij nog een supergoed idee voor jou. Het is bij Het Bonte Schaep mogelijk om door ons een box, met voor jou geselecteerde kleding, zonder extra kosten thuis te laten bezorgen. Dit kan door met de winkel te videobellen en samen met de styliste door de winkel te lopen en zo voor jou de mooiste items uit te zoeken. Als je altijd geholpen wordt door een vaste styliste kan zij ook zelf voor jou mooie kledingsets samenstellen. Zij weet als geen ander wat jij mooi vindt. Wil je het liever helemaal zelf doen, dan kun je ook op onze webshop jouw favoriete kledingstukken uitzoeken en ze doorbellen naar het filiaal wat voor jou het dichts bij is. Wij verzamelen alle kleding die jij uitgezocht hebt en leveren het in een box bij jou af. Zo kun jij thuis lekker op je gemak passen en combineren. Als je je keuze gemaakt hebt, halen wij de artikelen die niet jouw keuze zijn kosteloos weer op en reken je jouw favoriete kledingstukken nadien pas af. Wij willen zo realiseren dat je op deze manier toch op een heerlijke manier jouw voorjaarsgarderobe kunt samenstellen.

Hoe vul jij nu je vrije tijd in?

Natuurlijk kun je je vrije tijd niet alleen maar vullen met winkelen. Wij hebben daarover nagedacht en misschien is het wel niet eens zo gek dat we allemaal gedwongen worden om een tijdje “slow down” te leven. Op deze manier worden we gedwongen ook de kleine dingen weer te gaan waarderen. Eerder in het blog hebben we het er al over gehad om een heerlijke maaltijd te bestellen bij je favoriete restaurant. Doe dat zeker, dat is voor hen in deze tijd ook fijn! Ook dat is elkaar helpen! Maar natuurlijk kun je dat net als kleding shoppen ook niet iedere dag doen, dus is het ook heerlijk om samen lekker uitgebreid te koken en ook daar een fijne avond van te maken. Ook dan kun je je weer mooi kleden voor zo’n dinertje. Maar goed, dat is dan voor de avond. Heb je al eens goed rondgekeken hoe mooi de natuur nu is? De bomen staan in bloesem want de lente is in aantocht! Ga de natuur in en maak samen die heerlijke wandeling! Mijn collega Marloes uit filiaal Oosterhout stuurde mij deze prachtige foto’s. Ik wil ze graag met jullie delen om te laten zien hoe fijn en mooi het is om heerlijk te gaan wandelen. Ook voor zo’n fijne wandeling kun jij dan weer je fijne sneakers van Woden aan en je favoriete jeans van Mos Mosh!

Kijk en geniet even mee want Nederland te bieden heeft in deze tijd!

Bloesem
Bloesem
Bloesem

Hoe fijn is het als je na zo’n wandeling thuis lekker in je eigen tuin de barbecue aansteekt en samen nog heerlijk geniet van een samenzijn in je eigen tuin. Lekker in je favoriete shortje of t-shirtje in de tuin en wordt het wat frisser, dan trek je lekker een vest van Knit-ted aan en dan kun jij nog heerlijk de avond in de tuin vertoeven. Een ander idee is heerlijk uitwaaien aan het strand. Ook dan draag je kleding in laagjes zodat je daar de hele dag kunt genieten ongeacht wat het weer doet. Kortom denk in mogelijkheden. Wij snappen dat dat niet altijd gemakkelijk is in deze tijd maar als je samen zo gaat denken, komen er vast meer ideeën bij je op en dat werkt echt opbeurend. Ons team van Het Bonte Schaep deelt heel veel samen nu en zeker ook mooie dingen die deze dagen op ons pad komen zoals de bloesem in de bomen. Dat geeft moed en de wetenschap dat we allemaal hier mee te maken hebben, geeft steun!

Het gehele team van Het Bonte Schaep wenst jullie vooral goede gezondheid! Zorg goed voor jezelf en voor elkaar en wij hopen dat wij op deze manier bij kunnen dragen aan dat fijne gevoel wat je altijd hebt als je bij één van onze winkels bent geweest. We zien je graag snel in éen van onze filialen, op onze webshop of tijdens een afspraak private shopping!

Lieve groet van Harm, Lenneke, Petra, Marloes, Wilma, Cislein, Jeanne, Rianne, Cobie, Karin, Karlijn, Jeannette, Alice, Daniëlle, Margie, Willy, Miranda en Anneke!

Geef een reactie