Het Bonte Schaep

Combinaties van heden en verleden, Het Bonte Schaep vertegenwoordigt een nieuwe stijl, jouw nieuwe stijl!

Met mode kun je laten zien wie je bent en hoe je je voelt. Draag je mooie kleding die bij je past, dan geeft dat energie. Het laat je stralen!

Fashion is about good energy. It’s about feelings.
That’s what we have to give the people, good energy and good feelings.

Tegenwoordig heeft ieder land zijn eigen invloeden en dat zie je terug in de kleding. Verschillende stijlen komen samen en trends veranderen snel. Ondanks dat we in deze tijd snel veranderen, zijn we toch altijd op zoek naar dingen die logisch en herkenbaar zijn. De tijd is voorbij dat stijl alleen wordt bepaald door trends. Jouw stijl wordt bepaald door hoe je een kledingstuk draagt, hoe je het je eigen maakt. De moderne vrouw wil dan ook kleding die hen beïnvloedt en waarmee zij emotionele verbintenis heeft. Fysiek moet zij zich er goed in voelen en het moet in balans zijn met de persoon die zij die dag wil zijn. Het Bonte Schaep heeft de visie om haar klanten te kleden met items die opvallen in de menigte en die van hoogwaardige kwaliteit zijn. Onze collectie sluit hier perfect op aan, met het accent op natuurlijke materialen, comfortabele stoffen en eerlijke merken die aandacht hebben voor fairtrade. We bieden je de allermooiste merken zoals Summum Woman, Essentiel, La Fée Maraboutée, By-Bar, No man’s land en Second Female. Kleding waar jij verliefd op kunt worden en waar je jarenlang plezier van zult hebben. Natuurlijk vind je in onze collectie schoenen, tassen, riemen en andere accessoires die je outfit compleet maken of net een andere look geven. Door nieuwe combinaties te maken met traditionele en niet-traditionele materialen en pasvormen van nu en het verleden, creëren we een nieuwe stijl. Jouw nieuwe stijl!

Lenneke & Harm, de eigenaren van Het Bonte Schaep, heten u samen met al hun stylistes van harte welkom op onze webshop of in een van de prachtige vestigingen van het Bonte Schaep.


Lenneke & Harm

HET BONTE SCHAEP – HOOFDVESTIGING

Kvk : 16090251
BTW : 806628297B01
Telefoonnummer : 0416-379279
Adres : Burgemeester Moonenlaan 19, 5141 EJ Waalwijk

LET OP! GEEN VERKOOPPUNT