Reclames en retourzending

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je ze binnen 7 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling retour melden op onze website. Indien binnen deze termijn doorHet Bonte Schaep geen schriftelijke reclames zijn ontvangen, wordt hetbonteschaep.com geacht ten aanzien van het geleverde volledig aan haar verplichtingen te hebben voldaan. Wij zullen een eventueel probleem zo spoedig mogelijk oplossen. Mocht de oplossing niet aan je verwachting voldoen dan kun je de bestelling, zonder bijkomende kosten, annuleren. Het reeds betaalde bedrag zal binnen 3 werkdagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan je worden teruggestort (via creditcardmaatschappij danwel rechtstreeks).

Deze garantie vervalt wanneer

a. het product gedragen en/of gewassen is,
b. je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen,
c. De gebruiksaanwijzing en /of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.

Indien je een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product binnen 10 werkdagen na aflevering aan Het Bonte Schaep te retourneren met de daarbij behorende factuur, na schriftelijke mededeling aan Het Bonte Schaep. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en het product niet gedragen en/of gewassen is. Het is niet toegestaan artikelen die gekocht zijn met 60% korting te retourneren. De kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening. Het adres voor de retourzendingen is: Het Bonte Schaep Webshop, Grotestraat 131A, 5151 BK Drunen.

Het Bonte Schaep zal binnen 3 werkdagen nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het betaalde bedrag rechtstreeks op je bankrekening terugstorten (indien via iDEAL is betaald) danwel de opdracht aan de creditcardmaatschappij verstrekken het bedrag bij te schrijven. In beide gevallen onder inhouding van de in rekening gebrachte verzendkosten (€ 5,95 danwel het specifieke buitenland tarief).