Unieke private shopping ervaring

Ben jij het type dat het shoppen niet op de eerste plaats zet omdat er nog zoveel andere dingen in je agenda staan? Maar wil je wel altijd fashionable en stylish voor de dag komen? Dan hebben wij van Het Bonte Schaep de perfecte oplossing! Maak een afspraak voor een exclusieve private shopping avond en laat je door ons heerlijk in de watten leggen. Doe dit gezellig samen met je vriendinnen, collega’s of familie.

Private friends shopping

Maak een private friends shopping afspraak en de Bonte Schaep winkel naar jouw keuze is volgens afspraak speciaal voor jou geopend. De paskamers zijn geheel tot jullie beschikking want er zijn geen andere klanten in de winkel. Jullie kunnen van te voren jullie wensen of doelen bespreken. Wil je op deze avond een eerlijk kleuradvies, dan vertellen wij graag onder welk kleurtype je valt. Onze vakkundige medewerksters maken een prachtige en inspirerende voorselectie. Uiteraard mogen jullie ook zelf in de rekken duiken en lekker gaan passen.Neem gerust wat kleding van jezelf mee zodat je met kleding die je niet veel meer draagt een supergave nieuwe combinatie kunt maken. Wanneer jullie de juiste items gevonden hebben, kunnen we indien gewenst de kledingcombinaties vastleggen zodat jullie thuis een persoonlijke stijlportfolio hebben. We maken er een gezellige, inspirerende maar zeker ook efficiënte avond van met lekkere hapjes en drankjes.

Private shoppen at night

Private shoppen at night

Ben je niet in de gelegenheid om overdag naar de winkel te komen of wil je dat in deze tijd liever niet? Kom dan gezellig private shoppen at night. Op maandag-, dinsdag- en woensdagavond kun je van 17.30 tot 18.30 uur of van 18.30 tot 19.30 uur een Bonte Schaep winkel naar jouw keuze boeken. Er zullen maximaal 2 personen tegelijk aanwezig zijn. Je krijgt die avond het professionele advies van onze styliste zoals je altijd al gewend bent van Het Bonte Schaep!

Afspraak maken

Maak snel een afspraak voor deze ultieme shopping ervaring. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service. Tip: geef deze shopping ervaring cadeau in combinatie met een cadeaubon van Het Bonte Schaep.

Maak snel een afspraak met jouw personal shopper. Bel ons gerust eerst even als je graag vooraf wat meer informatie wilt hebben of klik op de volgende button als je een afspraak in één van onze vestigingen of met één van onze stylistes wilt maken. Als de afspraak via de button gemaakt is, zullen wij nadien de afspraak telefonisch bevestigen. Vooral als je een afspraak maakt buiten onze reguliere openingstijden, is het heel belangrijk om even de telefonische bevestiging af te wachten om er zeker van te zijn dat er een styliste op jouw gekozen tijdstip aanwezig is.

 

Wil je liever thuis alles doorpassen?  Kijk dan ook eens op onze website naar de mogelijkheid om een kledingbox thuis te laten bezorgen (https://www.bonteschaep.nl/het-bonte-schaep-bezorgt-jouw-kleding-thuis).