HOERA!!! HET BONTE SCHAEP PRINSENBEEK IS GEBOREN!!

Het Bonte Schaep Prinsenbeek

Het Bonte Schaep Prinsenbeek

De verhuizing van onze mooie Bonte Schaep winkel in Oosterhout is nog niet zo heel erg lang achter de rug en al weer hebben wij iets te vieren! Onlangs hebben wij de laatste hand mogen leggen aan ons 6e Bonte Schaep filiaal en daarom zijn wij superblij jullie nu te laten weten dat 29 januari 2019 Het Bonte Schaep in Prinsenbeek is geopend! Voor wie bekend is in Prinsenbeek zal het niet ontgaan zijn, een prachtig oud pandje aan de Beeksestraat nr. 16 met brandschone gevels, mooie glas in lood raampjes en mooi ingerichte etalages! De geur van pas geverfd hout komt je tegemoet als je deze spik-splinter nieuwe winkel binnen komt, het resultaat van het harde werken van de eigenaars Harm Snijders en Lenneke van Laarhoven die een samenwerking aangegaan zijn met Miranda van Dun. Samen hebben zij het voor elkaar gekregen om deze mooie Bonte Schaep winkel in Prinsenbeek te realiseren!

Graag stellen wij ons enthousiaste verkoopteam even aan je voor!

Natuurlijk is zo’n mooie winkel niets waard zonder een enthousiast verkoopteam en in deze nieuwe Bonte Schaep winkel in Prinsenbeek zijn dat Miranda van Dun en Anneke Timmermans. Deze 2 enthousiaste dames laten de winkel leven, zij zorgen voor de sfeer, de gezelligheid en voor een warm welkom. Loop dus gerust binnen om lekker rond te snuffelen of een bakje koffie! Deze leuke meiden zullen je altijd voorzien van een eerlijk en goed kledingadvies. Of je nou bij Miranda of bij Anneke binnenloopt, je zult altijd met een blij en goed gevoel terug naar huis gaan.

Miranda droomde als klein meisje al van een eigen damesmodezaak!

Miranda van Dun

Miranda is een mooie, lieve vrouw van 56. Ze komt uit Tilburg en houdt van lezen, lekker eten samen met vrienden en ze gaat graag op wintersport of op vakantie naar Italië.  Miranda heeft fijne, waardevolle herinneringen aan vroeger, die ze terug heeft laten komen in de nieuwe winkel. Ze komt uit een liefdevol gezin. Haar ouders werkten in de AaBe fabrieken in Tilburg. Haar moeder was daar stopster en Miranda denkt nog steeds met liefde terug aan die tijd. “Heel de keuken lag vol met lappen stof en ik vond het heerlijk om daar bij te gaan zitten terwijl mijn moeder aan het werk was”, zegt Miranda die daar nog steeds met een warm gevoel aan terugdenkt. “De klosjes garen die mijn moeder toen gebruikte, staan nu in de winkel en als ik daarnaar kijk, denk ik vol trots terug aan mijn moeder. Helaas leeft ze niet meer maar zo hou ik de herinnering aan haar levend”, aldus Miranda. In die tijd aan de keukentafel is Miranda haar meisjesdroom, het hebben van haar eigen damesmodezaak, geboren. Nadat Miranda haar VWO afgerond heeft, is ze eerst gaan werken in de financiële wereld. In haar baan bij ABN AMRO ontmoette ze Lenneke waardoor er naast collega’s ook een waardevolle vriendschap ontstond. Later zijn zij ieder hun eigen weg gegaan. Lenneke besloot na jaren werkzaam geweest te zijn in het bankwezen zich volledig te richten op Het Bonte Schaep en ook Miranda ging voor een eigen damesmodezaak. Deze winkel verkocht slechts 1 merk en Miranda haar droom was een winkel waarin ze met meerdere, mooie merken kon werken. De hechte vriendschap tussen Miranda en Lenneke heeft ervoor gezorgd dat Miranda het aandurfde haar droom te realiseren door een samenwerking aan te gaan met Harm en Lenneke! Miranda is er erg blij mee en staat dan ook te popelen om jou te mogen ontvangen als klant in haar nieuwe winkel in Prinsenbeek!

Anneke houdt van shoppen voor haarzelf maar zeker ook voor anderen!

Anneke Timmermans

“Anneke, wil je iets over jezelf vertellen? Ik wil iets over jou schrijven in mijn blog over de nieuwe winkel in Prinsenbeek” ,vroeg ik haar vandaag. Anneke schoot gelijk in de lach, “Over mij wil niemand iets weten hoor!”, riep ze lachend door de telefoon. En dat geeft nu precies aan wat voor iemand Anneke is. Anneke is een goed-uitziende, spontane, vrolijke meid met een ontzettend leuk gevoel voor humor. Als je bij Anneke in de winkel komt, wordt je gelijk blij van haar vrolijke uitstraling. Anneke is 45 jaar en woont in Alphen. Ze heeft een vriend, een zoon van 15 en een dochter van 12. Ze houdt van wandelen met haar vriendinnen en haar hondje. Ze gaat graag naar de bioscoop en ze houdt van shoppen voor haarzelf maar ook voor anderen! Zeker dat shoppen voor een ander komt dus goed van pas in haar nieuwe baan als verkoopster bij Het Bonte Schaep in Prinsenbeek. Ervaring in de kleding heeft ze genoeg, deze vrolijke Anneke! Jarenlang heeft ze gewerkt als verkoopmedewerkster bij Vrouwengoed Prinsenbeek. Als je daarnaast ook nog bedenkt dat ze gewerkt heeft als assistent bedrijfsleidster bij Claudia Sträter en verkoopmedewerkster is geweest bij een DA drogisterij, dan weet je wel zeker dat je van haar altijd een professioneel en goed advies zult krijgen!

Maak kans op een weekendje weg naar Italië tijdens ons feestelijke openingsweekend op 15 en 16 maart 2019!

Weekend Italië

Waar feest is, wordt getrakteerd! Daarom willen wij jullie mee laten genieten van leuke verrassingen tijdens het feestelijke openingsweekend op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. Natuurlijk bieden we je tijdens het shoppen een heerlijk drankje en een lekker hapje aan maar klapper op de vuurpijl is toch echt wel dat we voor 2 personen een weekendje Italië verloten! Dit weekendje weg wordt je aangeboden door het mooie damesmodemerk Noman’sland! Zie je jezelf al zitten samen met je lief op een terrasje in de Italiaanse zon? Met de warmte van de zon op je gezicht geniet jij van een overheerlijke pasta en een goed glas wijn! Daarnaast krijg je ook nog eens een meet & greet met de stylist van Noman’sland! Krijg je er al zin in? Kom dan shoppen in ons openingsweekend en wie weet ben jij straks de gelukkige die een weekend weg mag! Naast deze geweldige actie hebben we natuurlijk nog meer verrassingen in petto. We verloten dat weekend ook nog eens een Cambio broek! Cambio staat bekend om haar geweldige pasvorm dus ook hier gaan we iemand blij mee maken! Daarnaast zijn er nog vele, andere, leuke acties. Wat dacht je van een mooie Pom shawl of een omslagdoek van Knit-ted? En alsof dat nog niet genoeg is, geven we ook nog een kledingset van Summum, een sweater van By-Bar en een mooi kledingstuk van Nathalie Vleeschouwer weg dus reden genoeg om samen met ons feest te komen vieren in onze mooie, nieuwe Bonte Schaep winkel in Prinsenbeek! Miranda en Anneke staan voor je klaar!

Alle Bonte Schaep winkels feesten mee! Wie weet win jij een gratis Cambio broek of een mooie omslagdoek van Knit-ted?

Gratis Cambio broek

Natuurlijk is het niet alleen in Prinsenbeek feest! Misschien ben je niet in de gelegenheid om naar Prinsenbeek te komen of wil je dat weekend gewoon liever naar jouw eigen, vertrouwde Bonte Schaep winkel komen? Gewoon omdat je je daar thuis voelt en je het fijn vindt om je door de voor jou bekende verkoopsters te laten adviseren, ook dan deel je natuurlijk mee in de feestvreugde! Bij alle Bonte Schaep filialen verloten we in het weekend van 15 en 16 maart een Cambio broek. Je mag zelf het model uitkiezen dus als jij de gelukkige winnaar bent, ben je ervan verzekerd dat je de voor jou perfect, passende Cambio broek wint! Daarnaast maak je ook in deze filialen kans op een mooie omslagdoek van Knit-ted! Wij hebben er zin in en we hopen jij ook!! We kijken uit naar je komst om samen met jou te gaan genieten van ons geweldige openingsweekend!

Geef een reactie