Stapelkorting bij Het Bonte Schaep!

Het Bonte Schaep gaat niet bij de pakken neerzitten!

Voel je juist vrij om ook in deze bijzondere tijd langs onze winkels te komen!

Stapelkorting

Ook in deze bijzondere tijd zijn wij er nog steeds voor onze klanten en gaan we niet bij de pakken neerzitten. Zoals je van ons gewend bent, blijven wij positief en gaan we er met zijn allen tegenaan om jou de kans te geven jouw favoriete kleding gratis bij ons af te komen halen in één van onze Bonte Schaep filialen in Heusden, Drunen, Zaltbommel, Dongen, Oosterhout en Prinsenbeek. Natuurlijk is afleveren ook mogelijk maar bel dan wel even met jouw favoriete Bonte Schaep winkel om daar even goede afspraken over te maken. Maar we vinden het vooral fijn als je even langs komt. Op deze manier blijven we in contact met onze klanten. Er is altijd iemand in de winkel en ook telefonisch zijn wij gewoon bereikbaar tijdens onze normale openingstijden.  Heb je kleding die vermaakt of hersteld moeten worden, dan kun je gewoon naar de winkel komen. Ook voor b2b is het mogelijk om op afspraak naar de winkel te komen. Mogelijkheden genoeg dus om in deze tijd jouw favoriete outfit te scoren. Er hangt nog prachtige kleding in de winkel van hoogwaardige merken zoals Cambio, Second Female, Levete Room, Summum Woman en Co Couture. En dat is nog maar een kleine greep dus gun jezelf die nieuwe kledingset. Zeker in deze tijd! Volg ons op Facebook en Instagram want daar zullen vele filmpjes en foto’s voorbij komen om jou te inspireren. Zeker te weten dat je daar leuke ideeën op zult doen.

Stapelkorting bij Het Bonte Schaep!

Natuurlijk is het voor jou vooral leuk om je nieuwe kleding te scoren tegen een aantrekkelijke prijs. Het is altijd fijn als jij blij bent en dat je portemonnee dat ook is. Daarom starten wij op 2e kerstdag met stapelkorting. Dat maakt het voor jou nog interessanter om bij Het Bonte Schaep te shoppen. Koop je 1 artikel, dan krijg je 30% korting, koop je 2 items dan krijg je 40% en bij 3 stuks krijg je zelfs 50% korting. Hier word je toch blij van! En als jij blij bent, dan zijn wij dat ook! Dat is onze missie!

Stapelkorting

Blijf bewegen, ga window shoppen bij Het Bonte Schaep!

Windowshoppen

Zorg goed voor jezelf en daar hoort bewegen zeker bij. Het is zeker een aanrader om in deze tijd te gaan window shoppen. Dit is leuk en gezond. Je bent heerlijk aan de wandel en als je langs onze etalages loopt zul je leuke ideetjes op doen voor een mooi cadeau en natuurlijk ook weer inspiratie opdoen voor mooie kleding.  Wij zullen onze etalages regelmatig opnieuw inrichten zodat het iedere keer weer de moeite waard is om even langs te lopen. Zie jij iets in onze etalage wat jij absoluut aan je garderobe wil toevoegen, bel dan met een Bonte Schaep winkel naar jouw keuze of scan de QR code en wij zorgen dat het voor je klaar ligt zodat je het bij ons op kunt komen halen. Combineer jouw window shopping wandeling met een heerlijke coffee to go bij jouw favoriete horecagelegenheid. Koop die lekkere shampoo bij je vaste kapsalon of die heerlijke dagcrème bij jouw schoonheidsspecialiste. Op deze manier steun je ook nog de lokale ondernemers in deze bizarre tijd. Op deze manier zorg je goed voor elkaar en dat is wat we juist zo graag willen nu.

Ontdek onze 2 nieuwe kledingmerken Maison Hotel en Sofie Schnoor!

We zijn blij dat we 2 nieuwe toffe kledingmerken vanaf volgend seizoen aan onze collectie toegevoegd hebben.  Zeker te weten dat jij hier net zo enthousiast over wordt als wij dat zijn.

Maison Hotel, een prachtige combinatie van mode, reizen en vintage!

Het kledingmerk Maison Hotel is ontstaan uit een ontmoeting tussen twee ontwerpers met een
enorme interesse voor mode, reizen en vintage. Na een bizarre ontmoeting met een Franse chef-kok annex modeontwerper in Jaipur, besloten ze het kledingmerk Maison Hotel op te richten. Maison Hotel is een bohemien modemerk geïnspireerd door waar ze van houden en door alles wat authentiek is.  Zonder enige voorkennis van mode-industrie begonnen ze aan een zelf-geïnstrueerde reis over modeontwerp, traditionele weeftechnieken en uitgesproken borduurvaardigheden met als doel tijdloze stukken met een vintage geest te creëren. Van het ontstaan van ideeën en het zoeken naar stoffen in Rajasthan, het verkennen van locaties voor campagne shoots en het presenteren van collecties in showrooms over de hele wereld. De nieuwsgierige aard van het verhaal van Maison Hotel heeft ervoor gezorgd dat het proces van begin tot eind in de puntjes is verzorgd.  Als je van vintage en elegantie houdt, zal deze collectie je zeker gaan bekoren. We geven je hieronder alvast een kleine impressie over dit leuke kledingmerk.

Maison Hotel

Fashionlabel Sofie Schnoor, stoere, vrouwelijke fashion met prachtige details!

Het kledingmerk Sofie Schnoor werd opgericht door de gelijknamige, Deense ontwerpster Sofie. Ze begon met haar kledinglijn op haar 26e en veroverde al snel wereldwijd de harten van vrouwen. Stoere, vrouwelijke kleding met prachtige details zorgen ervoor dat je wel van dit kledingmerk moet houden. Sofie en haar team laten zich door de hele wereld inspireren om elke collectie opnieuw iets fris en nieuws te kunnen bieden. De items in elke lijn vormen een stijlvol geheel waardoor je jouw Sofie Schnoor fashion pieces heerlijk kunt combineren. Ga voor een casual outfit met wat meer pit en kies voor de stijlvolle dameskleding van dit prachtige merk. Sofie Schnoor vindt het belangrijk dat jij gemakkelijk een perfecte outfit kunt samenstellen. Daarom ontwerpt het kledingmerk niet alleen een breed assortiment aan kleding maar produceert ze ook bijpassende schoenen. Trendy prints maken ware eyecatchers van de tops en de blouses uit de collectie. Kies voor mode in hoogwaardige kwaliteit en Scandinavische klasse. Kies voor Sofie Schnoor!

Sofie Schnoor

2022 wordt het jaar van vernieuwingen bij Het Bonte Schaep

Wij blijven in beweging en hebben reuzeveel zin in het nieuwe jaar. Zoals al in het vorige blog is verteld hebben we grote plannen voor 2022. In februari gaan we Het Bonte Schaep in Zaltbommel verbouwen en verheugen we ons er enorm op om jullie straks in onze compleet vernieuwde winkel te mogen ontvangen. Natuurlijk zullen we het gelijk met jullie delen als de verbouwing achter de rug is.

Ook staat er voor Het Bonte Schaep Dongen medio juni een verhuizing in de planning. We gaan naar een prachtig, nieuw pand en het gaat er gegarandeerd fantastisch uitzien. Ook hier gaan we je te zijner tijd meer over vertellen.

Voor nu willen we je graag een heel gelukkig en gezond nieuwjaar toewensen en we hopen je ook in 2022 weer als klant in onze Bonte Schaep winkels te mogen ontvangen!

Happy New Year

Liefs van Harm, Lenneke en team Het Bonte Schaep!

Geef een reactie