Ga mee naar het bonte schaep in zaltbommel

Na een kijkje achter de schermen genomen te hebben bij onze Bonte Schaep filialen in Drunen, Prinsenbeek en Oosterhout is het deze keer de beurt aan ons mooie en authentieke filiaal in Zaltbommel. Ga in deze blog met mij mee en ontmoet ons topteam van deze winkel, Jeannette van der Flier, Alice van der Velde, Daniëlle van Steenbergen en Monique Hermans! Zeker weten dat jij je laat aansteken door de passie en het enthousiasme waarmee zij hun werk doen en dat je niet meer kunt wachten om heerlijk te gaan shoppen bij Het Bonte Schaep in Zaltbommel!

Zaltbommel, zeker een bezoekje waard!

Gootspook Zaltbommel

Zaltbommel is een gezellig vestingstadje aan de Waal. Er zijn veel bezienswaardigheden en de geschiedenis is overal voelbaar. Als je Zaltbommel binnenkomt, krijg je gelijk een soort vakantiegevoel. Veel mensen kennen het stadje van de stompe-toren-zonder-spits. Al van ver af kun je die “toren van Bi-Ba-Bommel” zien. Sta je op de mooie Waalbrug, dan zie je ook de kleine, bewoonde watertoren en de stadswallen. Achter deze stadswallen ligt het oude en ommuurde deel van het stadje Zaltbommel. Als je door dit prachtige stadje loopt en je kijkt omhoog, dan kun je gootspoken tegenkomen. Gootspoken? Jazeker! Echt waar! In Zaltbommel wonen gootspoken. Deze spoken hangen, zitten en liggen aan de dakgoten van ongeveer 30 huizen in het centrum van Zaltbommel. Deze gootspoken vertellen iets over de historie of de bewoners van dat pand. Nou en als je dan toch zo lekker door het centrum van Zaltbommel loopt, mag een bezoekje aan onze Bonte Schaep winkel zeker niet ontbreken! Kom even tot rust in deze prachtige winkel en laat je verrassen en inspireren door de mooie collectie! Een kleine greep uit de kledingmerken zijn Second Female, Essentiel, Knit-ted, Summum en Cambio. Onder het genot van een kopje koffie word je professioneel geadviseerd en zeker te weten dat jouw dagje Zaltbommel compleet gemaakt wordt met een fantastische outfit waar jij helemaal blij mee bent!

Het ontstaan van Het Bonte Schaep in Zaltbommel!

Het Bonte Schaep Zaltbommel
Wandbord Zaltbommel

Harm Snijders, eigenaar van Het Bonte Schaep, had al een tijdje een Bonte Schaep winkel in Zaltbommel op zijn verlanglijstje staan. Dit omdat Zaltbommel ook een vestingstad is en daardoor is er dezelfde sfeer te creëren als in de andere winkels. Ook waren er daar toen nog geen damesboetiekjes. En ja hoor uiteindelijk kwam er een kans op een nieuwe winkel in Zaltbommel, een kans die hij echt niet kon weigeren. Op 1 januari 2004 opende hij samen met zijn vriendin Lenneke van Laarhoven een nieuwe winkel in Zaltbommel, die ze die maand ook maar gelijk verbouwd hebben. Samen hebben ze met vrienden en familie de winkel eerst leeggeruimd en daarna weer verbouwd.

Corrie, die al werkzaam was in de winkel die ze overgenomen hadden, is daarna voor Het Bonte Schaep komen werken en dit heeft nog tot een jarenlange, prettige en superfijne samenwerking geleid. Vanaf dag één is de winkel in Zaltbommel een groot succes en dat is het nu nog steeds! Het pand blijft ook het mooiste en oudste trapgeveltje van Zaltbommel met opkamer waardoor het binnen ook bijzonder is. Op de gevel prijkt een bordje met de uitleg over het geveltje waaruit blijkt dat een gedeelte van het vroeg-renaissance beeldhouwwerk is bewaard.

Ontmoet Alice van der Velde en proef haar passie voor het aankleden van vrouwen en huizen!

Alice

Alice is een superleuke, vrolijke vrouw van 53 jaar met een enorme, mooie aanstekelijke lach. Als je bij Alice de winkel binnenkomt, moet je wel vrolijk worden. Als je last hebt van de Monday blues, dan moet je zeker op maandagmiddag gaan shoppen bij Het Bonte Schaep in Zaltbommel! Alice staat dan stralend voor je klaar en jij bent verzekerd van een heerlijke maandag! Zeker als je dan ook nog eens de deur uitgaat met een prachtige outfit die helemaal bij je past. Alice werkt al weer 7 jaar voor Het Bonte Schaep en is naast de maandag ook wekelijks op woensdag in de winkel. Verder is ze er om de week op dinsdag en zaterdag. Daarnaast is ze er om de week op donderdag en zaterdag. Alice is getrouwd en heeft 2 zoons. 3 jaar geleden heeft ze met haar man een oude boerderij gekocht die ze samen aan het opknappen zijn. In het opknappen van de boerderij kan ze haar passie om huizen in te richten helemaal kwijt. Daarnaast is het bij Alice een vrolijke beestenboel met 25 kippen, 1 bijzondere haan, een teckel, een kat en een hertje dus aan hobby’s geen gebrek. Voordat Alice bij Het Bonte Schaep kwam werken, richtte ze al huizen in en ook dat doet ze nog steeds naast haar werk bij Het Bonte Schaep. Op mijn vraag waarom ze zo graag bij Het Bonte Schaep werkt zegt ze: “Het Bonte Schaep is een verrijking van mijn leven. Ik heb hele fijne collega’s en werk met heerlijke stoffen en kleuren. Ik vind het heerlijk om vrouwen en huizen aan te kleden, dat is het liefste wat ik doe! Ik hoop dat ik dit nog heel lang mag doen!” En ben je al een beetje nieuwsgierig geworden naar deze enthousiaste Alice, ga dan snel gezellig bij haar langs en laat je voorzien van professioneel en goed advies! Alice staat voor je klaar!

Daniëlle Steenbergen, al vanaf haar 19e jaar werkzaam in de mode!

Daniëlle

Mag ik je voorstellen aan Daniëlle? Daniëlle is 43 jaar en getrouwd met Jan-Willem. Ze woont in ’s-Hertogenbosch en heeft een bonuszoon en een dochter. Ze werkt al vanaf haar 19e jaar in de mode en heeft MDS Detex gedaan. Ze heeft verschillende functies gehad in de modebranche en op dit moment is dat bij het Bonte Schaep in Zaltbommel. Ze voelt zich heerlijk in haar winkeltje en Zaltbommel voelt ook een beetje als haar stadje. Als je bij Daniëlle in de winkel komt, hoor je vast wel dat ze oorspronkelijk niet uit Brabant komt. Daniëlle is geboren en getogen in de Achterhoek en heeft daar tot 2011 gewoond. In 2009 leerde ze Jan-Willem kennen en nadat ze een paar jaar heen en weer gereisd had, besloten ze om in Brabant te gaan samenwonen. Jan-Willem woonde al in ’s-Hertogenbosch dus dat maakte dat ook Daniëlle in deze mooie Brabantse stad is gaan wonen. “Tsja en dat betekende natuurlijk ook dat ik op zoek moest naar een nieuwe baan”, aldus Danielle. “Ik werkte in een prachtige winkel in Winterswijk met vele, mooie kledingmerken dus was ik op zoek naar een baan in een soortgelijke kledingzaak die ook een beetje dezelfde fashion labels in de collectie had hangen. Denk daarbij aan merken zoals  Gustav, Second Female, Cambio, Summum en La Fée Maraboutée. Second Female is echt mijn favoriete merk. Ik ben graag stoer en vrouwelijk gekleed. In ieder geval had ik al voordat ik naar Brabant verhuisde werk gevonden. Ik had op 1 dag 2 sollicitatiegesprekken maar voor mij was de keuze al gemaakt… Het gesprek wat ik met Harm en Lenneke had voelde zo goed dat ik met de volle overtuiging voor Het Bonte Schaep koos”. En zo begon Daniëlle in december 2011 bij Het Bonte Schaep in Zaltbommel. Ze heeft het hier ontzettend naar haar zin, is blij met haar collega’s in Zaltbommel maar ook met de collega’s van de andere filialen waar ze vaak telefonisch contact mee heeft. In al die jaren heeft Daniëlle samen met haar collega’s een leuke, vaste klantenkring opgebouwd. “Soms lopen klanten gewoon even binnen voor een praatje of uit interesse, je hoort leuke, bijzondere maar soms ook verdrietige verhalen. Ik zou er een boek over kunnen schrijven. Een kantoorbaan zou echt niks voor mij zijn. Graag heb ik mensen om me heen en ik vind het superleuk om mooie, passende kledingsets uit te zoeken voor een klant. En wanneer klanten helemaal dankbaar en blij de deur uitgaan, geeft mij dat ook een goed gevoel”, zegt Daniëlle enthousiast. Hiernaast verzorgt Daniëlle de etalages van de winkel en is ze graag met de kledingvakken bezig zodat het kleurbeeld van de winkel helemaal klopt. Ben jij na het lezen van Daniëlle haar verhaal ook enthousiast geworden en wil je graag weten wat voor mooi outfit zij voor jou uit zou kiezen, ga dan maar eens gezellig bij haar winkelen. Daniëlle is op woensdag, vrijdag en zaterdag in de winkel aanwezig. Ze hoopt je snel te zien!

Jeannette van der Flier weet precies in te spelen op de wensen van de klant!

Jeannette

Jeannette is het 3e vaste gezicht in onze winkel in Zaltbommel en is een mooie, opvallende verschijning van 56 jaar met een prachtige bos grijze krullen! Alles aan haar straalt passie voor mode uit en dat brengt ze ook over op haar klantenkring. Jeannette woont in Zaltbommel en heeft 3 zoons.  Ze houdt enorm van wandelen en heeft in haar vrije tijd al heel wat kilometers afgelegd op het Pieterpad. Hier kan ze enorm van genieten. Jeannette houdt zeker ook van heerlijk eten en een goed glas wijn. Spanje is haar favoriete vakantieland waar ze graag naar toe reist om haar beste vriendin te bezoeken en van het land te genieten. Jeannette heeft een pedagogische opleiding genoten wat maakt dat zij een enorm goed inlevingsvermogen heeft. Dit komt natuurlijk erg goed van pas in haar werk bij Het Bonte Schaep in Zaltbommel. Voordat Jeannette bij Het Bonte Schaep kwam werken, was ze werkzaam bij Toff in Zaltbommel, een winkel in kinderkleding en accessoires voor in huis. Haar ruime werkervaring maakt dat jij als klant compleet door haar in de watten gelegd wordt. Ze zal alles uit de kast halen om jou met de mooiste kleding-set naar huis te laten gaan. Als jij blij bent, is Jeannette ook blij. Dat is haar uitdaging en haar passie. Helaas is Jeannette momenteel door ziekte genoodzaakt haar werk naast zich neer te leggen. Wij en onze klanten missen haar enorm en wensen haar veel sterkte toe.

Ontmoet Monique Hermans, ons nieuwe gezicht in Zaltbommel!

Monique

Graag stellen wij Monique aan je voor, ons laatst aangekomen schaepje in de stal. Monique is een vrolijke en enthousiaste vrouw van 52 jaar. Ze is getrouwd met John en heeft een zoon Yannick. In haar vrije tijd gaat ze graag varen en houdt ze van een saunabezoek. Monique is gek op mooie stoffen en kleding en is in beide takken winkels werkzaam geweest. Van de stoffen en fournituren is ze de herenmode in gerold en na 12 jaar heeft de overstap naar damesmode gemaakt. Ze is blij om nu bij het team van Het Bonte Schaep te horen. “Het Bonte Schaep voelt voor mij als een warm bad!”, dat zijn haar eigen enthousiaste woorden. Monique houdt ervan om lekker te sparren met een klant en dan samen met een te gekke, nieuwe outfit uit de strijd te komen. Monique haar eigen stijl is over het algemeen een mix van stoer en vrouwelijk gekleed. Die ene super mooie blouse en dat heerlijke, zachte truitje, gecombineerd met lekkere, stoere jeans. Monique haar motto is: “Wanneer je fijn voelt met hetgeen je draagt, dan straal je dat uit!” En dat is precies haar drive; mensen zich goed laten voelen in hun kleding! “Mooie kleding moet je zien als een cadeautje voor jezelf!” Monique hoopt jullie snel te zien! Monique is om de week op dinsdag en zaterdag te vinden in Zaltbommel. Ook zul je haar daar wekelijks op donderdag en vrijdag tegenkomen.

We zien je graag bij Het Bonte Schaep in Zaltbommel of in één van onze andere filialen! Maak snel een afspraak!

Wij hopen dat je na het lezen van deze blog niet kan wachten om te komen shoppen in Zaltbommel. Woon jij niet in de buurt van Zaltbommel of ga je liever naar jouw vertrouwde filiaal in Heusden, Drunen, Oosterhout, Dongen of Prinsenbeek dan staan daar natuurlijk ook onze andere, professionele stylistes voor je klaar. Natuurlijk hopen we snel weer op de normale manier open te mogen zijn maar voor nu zijn we heel blij jou als klant op afspraak te mogen ontvangen. Bel snel naar één van onze filialen of boek online een afspraak op onze site of via de link (https://www.bonteschaep.nl/private-shopping/ ). Mocht je niet in de gelegenheid zijn om één van onze winkels te bezoeken, neem dan eens een kijkje op onze webshop en bestel daar jouw favoriete kledingstukken.

Graag snel tot ziens bij Het Bonte Schaep!

Geef een reactie