Combineren van meerdere prints in één outfit

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties
Klik hier voor meer info over de blouse Klik hier voor meer info over de broek

Voor velen onder ons zijn twee of meerdere prints met elkaar combineren een groot obstakel en soms zelfs een taboe. Met deze tweede blog hopen we jou een nieuwe kijk te kunnen geven wat betreft het combineren van twee of meerdere prints. Je ziet de leukste printen combinaties al een tijdje in de meest trendy tijdschriften. Hoogwaardige merken BOMBARDEREN je bijna met diverse printen combinaties. Ontzettend leuk en inspirerend! Maar helaas dromen veel dames over deze combinaties en durven hem zelf (nog) niet te maken. Daarom helpen we je graag op weg.

Hoe begin je en hoe combineer je de printjes?
Wel, het geheim is dat je prints prima kan combineren zolang de kleuren maar overeen komen en dat de prints contrast geven. Contrast kan je geven door de printen combinaties. Denk bijvoorbeeld aan: streepjes/stippen, panter print/bloemen, geografisch/lieflijk. Zolang de kleuren maar overeen komen!!

Kijk eens goed naar de afbeeldingen en bedenk je eens hoe een effen top erbij zou staan. Het zou prima kunnen, maar de outfit word wel veel minder spannend. Toch? De kleuren komen hier overeen en de prints contrasteren van elkaar. Kortom door prints te combineren kan een hele outfit onderscheidend en uniek worden. Probeer het eens!! Lukt het je niet loop dan eens langs onze winkels in Heusden, Drunen, Zaltbommel, Dongen of Oosterhout. Dan kunnen wij je misschien helpen om de combinatie wel kloppend te maken voor u.

Geef een reactie