Hoe combineer je verschillende materialen met elkaar?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties
Klik hier om het biker jasje te bekijken

We verklappen graag nog een geheimpje! Namelijk hoe combineer je verschillende  materialen met elkaar…. Voor de één een ontdekkingstocht en voor de andere wat makkelijker. Een ding is zeker, een outfit bedenk je niet, die ontstaat!!

Contrasterende stoffen
Want ook al draag je slechts één kleur, als je verschillende materialen combineert zie je er nooit saai uit. Contrasterende stoffen creëren diepte en geven je een rijke uitstraling. Mix verschillende stoffen in je outfit en denk ook aan de accessoires en schoenen en je ziet er op subtiele wijze fantastisch uit! Belangrijk hierbij is te kiezen voor hoogwaardige materialen, oftewel: kies voor én investeer in kwaliteit!

Leder, kant, spijkerstof, linnen, wol, (nep)bont, zijde, pailletten en katoen…
Denk ook aan het verschil tussen breisels en weefsels. Of hoe grof of verfijnd dat kan zijn. Je kunt een heel zachte, verfijnde, dunne spijkerblouse van Gustav hebben, of juist een rauwe, ongewassen, beschadigde denim broek van Summum aantrekken. Een grof gebreid vest van Moscow, of juist een zacht fijn gebreid, aaibaar truitje dragen van bijvoorbeeld Noman’sland. Is je blazer van comfy sweatstof of van degelijke “pakken-stof” zoals die van Drykorn?
En hoe zit het met je sieraden? Zijn dat allemaal mooie gouden, verfijnde, sjieke stuks of knal je er een prachtig horloge van Cluse tussen? Goud, zilver, enkele gave Ibiza achtige kralenarmbandjes, alles mag bij elkaar: je creëert er een eigen, unieke touch mee! Jouw unieke outfit!

Bekijk deze foto, bekijk jezelf, bekijk de mensen om je heen en doe inspiratie op! Wat maakt een outfit helemaal jou? Kijk welk kledingstuk of accessoire je zou kunnen vervangen om een nog groter contrast te creëren en er daardoor nóg beter uit kan zien! Succes 🙂

Geef een reactie