Boek uw personal shopper bij Het Bonte Schaep

BOEK UW PERSONAL SHOPPER BIJ HET BONTE SCHAEP

Combinaties van heden en verleden, Het Bonte Schaep vertegenwoordigt een nieuwe stijl, jouw nieuwe stijl!

Tegenwoordig heeft ieder land zijn eigen invloeden en dat zie je terug in de kleding. Verschillende stijlen komen samen en trends veranderen snel. Ondanks dat we in deze tijd snel veranderen, zijn we toch altijd op zoek naar dingen die logisch en herkenbaar zijn. De tijd is voorbij dat stijl alleen wordt bepaald door trends. Jouw stijl wordt bepaald door hoe je een kledingstuk draagt, hoe je het je eigen maakt. De moderne vrouw wil dan ook kleding die hen beïnvloedt en waarmee zij emotionele verbintenis heeft. Fysiek moet zij zich er goed in voelen en het moet in balans zijn met de persoon die zij die dag wil zijn. Het Bonte Schaep heeft de visie om haar klanten te kleden met items die opvallen in de menigte en die van hoogwaardige kwaliteit zijn.  Onze collectie bestaat uit unieke maar tegelijkertijd ook praktische kleding. Kleding waar jij verliefd op kunt worden en waar je jarenlang plezier van zult hebben. Door nieuwe combinaties te maken met traditionele en niet-traditionele materialen en pasvormen van nu en het verleden, creëren we een nieuwe stijl. Jouw nieuwe stijl!

Wil jij er ook zo graag hip en trendy uitzien maar vind je het moeilijk de juiste combinaties te maken?

Shopper

Heb je het druk met je werk of je gezin en wil je eigenlijk niet veel tijd kwijt zijn aan shoppen zonder een goed resultaat of heb je al vele miskopen in je kast hangen?  Dan wordt het tijd dat je een personal shopper in de arm neemt! Iemand die met jou meekijkt en die jou een professioneel kledingadvies geeft wat helemaal op jou afgestemd is. Een personal shopper heeft kennis van de nieuwste modetrends en leert jou hoe jij je kledingstukken kunt combineren. Ze leert je ook hoe je je nieuwe aankopen kunt combineren met je bestaande kleding. Ze kijkt écht naar jou, naar wie je bent en laat je zien welke kledingstijl en welke kleuren het beste bij je passen. En wat ook niet onbelangrijk is, ze kijkt welke kleding de sterke punten van jouw lichaam benadrukken en hoe je je mindere punten kunt camoufleren. Verwen jezelf en boek jouw favoriete Bonte Schaep personal shopper en laat je persoonlijk adviseren en inspireren in één van onze Bonte Schaep filialen in Heusden, Drunen, Zaltbommel, Dongen, Oosterhout of Prinsenbeek! In deze blog geef ik je alvast wel wat tips zodat je zelf ook al een beetje schoon schip kunt maken met je bestaande garderobe.

Ik heb niks om aan te trekken!

Ik heb niks om aan te trekken

Hoe vaak roep jij niet: “Ik heb niks om aan te trekken!” Eigenlijk betekent het gewoon: “Ik heb niets in mijn kledingkast hangen voor de persoon die ik die dag wil of moet zijn”. Wist je dat een gemiddelde vrouw meer dan 100 kledingstukken in haar kast heeft hangen? Dan is dit toch wel een heel opmerkelijke uitspraak toch? Eigenlijk heb je een kast vol maar weet je niet wat je aan moet doen. Maar hoe komt dat nou dat je jezelf zo voelt? Als je goed in je kast kijkt, zou ik eerst eens de kledingstukken eruit halen die niet goed meer passen. Ook hangen er vast jasjes of broeken tussen die hun beste tijd gehad hebben of die eigenlijk vermaakt zouden moeten worden. Ruim alles op wat er niet mooi meer uitziet en wat niet mooi meer past.  Zo, dat schoont alvast op! Dan ben jij misschien ook nog wel één van die vrouwen die kledingstukken in de kast heeft hangen met het prijskaartje er nog aan.

Een mooie rok van La Fee of die prachtige blouse van Second Female waarvan jij niet weet hoe je die nu echt goed kunt combineren. Het zag er zo mooi uit in de winkel maar eenmaal thuisgekomen, wist je echt niet meer wat je ermee moest. En zeg eens eerlijk? Hangt er ook nog kleding in jouw kast die je bewaart omdat je die straks weer aan wilt als je afgevallen bent? Hoe frustrerend is het als je telkens opnieuw die leuke broek of mooie jurk past en het blijkt dat ie nog steeds te klein is? Weg ermee! Het is moeilijk om dameskleding weg te doen, zeker als het van goede kwaliteit is zoals de merken die wij bij Het Bonte Schaep voeren zoals bijvoorbeeld Summum, Noman’sland, Second Female, Essentiel en Cambio. Maak er iemand anders blij mee of breng het naar een kringloopwinkel zodat andere mensen er weer van kunnen genieten. Een andere reden wat het moeilijk maakt je kleding weg te doen is natuurlijk omdat je er geld voor betaald hebt en misschien heeft die ene jurk van Stella Nova wel bepaalde herinneringen of ben je bang dat je dadelijk helemaal niets meer hebt om aan te doen. Toch is het belangrijk dat je schoon schip maakt met je garderobe zodat jij met de voor jou belangrijke kledingstukken aanklopt bij onze personal shopper.

Jij verandert, je kleding verandert!

Time for change

Het leven is niet te voorspellen. Je verandert van baan, je wordt ouder, je hebt net een kindje gekregen, je relatie is op de klippen gelopen en ja ook dat kan, je wordt daarna opnieuw verliefd. Er kan van alles gebeuren in je leven.

Fijne dingen waardoor je je blij en zelfverzekerd voelt maar ook verdrietige en vervelende dingen waardoor je het allemaal even niet meer weet. Dat is normaal. Zodra er iets verandert binnen in jou of in je omgeving, dan merk je dat in je garderobe.

Zelfs als je denkt dat je leven lekker voortkabbelt, zie je dat in je kledingkast terug. Het is belangrijk jezelf zo te kleden dat je innerlijk en uiterlijk met jezelf in balans zijn. Het is geen wonder dat dit stress, irritatie en onzekerheid geeft als we ons aan willen gaan kleden. Stel je voor dat je elke ochtend voor een kast staat waarvan de helft niet meer past, de andere helft bevalt je niet of moet vermaakt worden. Daar word je toch niet blij van?

Belangrijk is dat in welke levensfase jij ook zit en in welke emotionele stemming jij ook bent, je in ieder geval “blij” wordt van wat er in jouw kast hangt en dat je in ieder geval dat draagt waar jij je die dag goed bij voelt.

En of dat nou een dag van blijheid is of juist niet, het gaat erom dat je je fijn voelt in je kleding en dat dat voor die dag en die gelegenheid bij jou past!

Het is tijd om zelf de regie te nemen over je garderobe!

Nou het is zover hoor, je hebt je kledingkast uitgezocht. Het kostte wel moeite om sommige kledingstukken weg te doen maar het is je gelukt. Als het goed is, is er nog een klein gedeelte van je kleding overgebleven waarvan jij zeker weet dat deze kleding je flatteert. En toch zie je nog steeds niet die vrouw terug in de spiegel die jij graag wilt zijn. Dan is het nu tijd om de regie over je garderobe te nemen. De ochtenden van stress over wat jij nu aan moet trekken, behoren vanaf nu tot het verleden. Het is tijd om in jezelf te investeren. Pak je telefoon en maak een afspraak met jouw favoriete styliste van Het Bonte Schaep en zij gaat ervoor zorgen dat jij van buiten kunt laten zien wie je van binnen bent.  Vanaf nu kun jij zorgeloos en met zelfvertrouwen doen waar jij goed in bent. Jouw personal shopper van Het Bonte Schaep gaat jouw eigen stijl ontdekken. Jouw imago krijgt een enorme boost! Neem je favoriete kledingstukken en accessoires mee. Het kan zijn dat je toch nog afscheid moet nemen van dingen waaruit blijkt dat die toch niet voor jou werken. Jouw personal shopper gaat jou helpen echt alleen items aan te schaffen die je echt nodig hebt om jouw bestaande garderobe voor jou te laten werken. Wij garanderen jou dat jij na je bezoek zelfverzekerd bent en dat je je mooi voelt. Je voelt je prettig in wat je draagt op je werk, in het weekend of op vakantie. Jij weet voortaan altijd wat je aan wilt trekken voor welke gelegenheid dan ook.

Wat kun je verwachten van je bezoek bij jouw personal shopper van Het Bonte Schaep?

Ik heb natuurlijk al een hoop verteld over wat je kunt verwachten. Het belangrijkste is echt dat jij niet meer met de vraag zit: “Wat moet ik aan vandaag?” Dat je blij wordt van jouw garderobe en dat jij geen stress meer hebt als je je voor welke gelegenheid dan ook moet kleden. Dat je zelfverzekerd bent over hoe je eruit ziet en dat je innerlijke ik in balans is met je uiterlijk. Daarnaast geven we je tips voor als je in de toekomst gaat shoppen. We gaan kijken naar wat voor type je bent. Ook laten we zien welke kleding het beste bij jouw figuur past zodat jij voortaan weet welke modellen je uit het rek moet halen waarvan jij zeker weet dat ze jou flatteren. Dus waar wacht je nog op? Investeer in jezelf! Wij, bij Het Bonte Schaep, staan te popelen om jou hierbij te helpen! Tot snel, we kijken uit naar jouw komst!

Personal shopper

Geef een reactie