Wees welkom in onze nieuwe Bonte Schaep boetiek in Dongen!

Opening Dongen

Bezoek onze prachtige nieuwe Bonte Schaep winkel in Dongen!

Na 15 jaar gevestigd te hebben gezeten op het Looiersplein 33 zijn we verhuisd naar een prachtig, nieuwe winkel gelegen aan de Hoge Ham 149 in Dongen. Het is een heel mooi pand met een prachtige gevel. Vorig jaar werden de eigenaars van Het Bonte Schaep, Harm Snijders en Lenneke van Laarhoven, benaderd of ze interesse hadden in het huren van dit grote pand. Al glurend door de ramen leek het toen nog wel een beetje een bouwval maar Harm en Lenneke zouden Harm en Lenneke niet zijn als ze hier geen mogelijkheden in zouden zien. Uiteindelijk besloten ze een bezichtiging aan te vragen en ging de kogel door de kerk. En wat zijn we trots! Het was een grote klus maar na keihard werken mogen wij onze nieuwe winkel presenteren. Het Bonte Schaep was de laatste jaren echt uit zijn jasje gegroeid en er waren vele werkzaamheden die gedaan moesten worden naast het draaien van de winkels. Qua ruimte was het niet mogelijk om dit vanuit de winkels te doen totdat deze prachtige ruimte op ons pad kwam. Vrijdag 3 juni 2022 was het zover, we openden de deuren van onze geheel nieuwe Bonte Schaep winkel in Dongen.

In onze nieuwe winkel hebben we een veel, grotere ruimte ter beschikking. Naast dat we een fantastisch mooie, winkel hebben, hebben we in dit pand ook een atelier waar wij fotoshoots kunnen gaan maken. Ook de webshop is nu gevestigd in de winkel in Dongen. Vanuit hier worden de bestellingen verzameld, ingepakt en verzonden. Onze winkel in Dongen is nu het aanleverpunt voor alle leveringen. Hier wordt alle prachtige dameskleding van Summum Woman, Cambio, La Fee Maraboutee, Essentiel, Second Female en nog vele andere mooie fashionlabels uitgepakt, geprijsd en verdeeld over de Bonte Schaep winkels in Heusden, Drunen, Zaltbommel, Oosterhout, Prinsenbeek en natuurlijk niet te vergeten Dongen.

Als je onze winkel in Dongen binnenloopt, zul je je gelijk thuis voelen. De bekende gezichten van ons team uit Dongen, zijn gewoon meeverhuisd. Onze stylistes Margie Jansen, Willy de Smit, Ursula Jonk en Jori Goos geven jou het absolute thuisgevoel. Jori is sinds kort bij de Bonte Schaep kudde gekomen. Later in dit blog stellen we haar nog even aan je voor en ook vertellen Willy, Margie en Ursula nog iets over zichzelf. Wees welkom en loop gerust binnen om lekker rond te kijken of een bakje koffie te drinken. Margie, Ursula, Willy en Jori zullen je altijd een goed kledingadvies geven en staan te popelen om jou blij te maken zodat je met een prachtige kledingset naar huis gaat! De koffie staat klaar! Hieronder een kleine impressie van onze parel in Dongen!


Interieur winkel Dongen
Interieur Dongen

Ontmoet ons enthousiaste verkoopteam van Het Bonte Schaep Dongen!

Je kunt nog zo’n mooie winkel hebben maar een mooie winkel stelt niets voor zonder enthousiaste en gastvrije stylistes. In onze winkel in Dongen zijn dat Margie, Willy, Ursula en Jori. Deze dames brengen de winkel tot leven, zij maken de sfeer en zorgen dat jij je welkom voelt. Daarom stellen we ze graag even aan je voor. Of je nu bij Margie, Willy, Ursula of Jori binnenloopt zij zullen er altijd alles aan doen om jou een goed en blij gevoel te geven.

Margie Jansen, al 15 jaar vol passie werkzaam voor Het Bonte Schaep in Dongen!

Margie Jansen

Margie is een enthousiaste en vrolijke vrouw van 54. Ze is geboren en getogen in Dongen. Ze is getrouwd met Marco, heeft 3 zoons en 2 katten. Haar hobby’s zijn percussie, lezen, met vrienden afspreken, lekker samen eten en een wijntje drinken en natuurlijk heerlijk op vakantie gaan. Ook is Margie helemaal gelukkig als ze leuke dingen doet samen met Marco en haar zoons.

Margie is meer dan 10 jaar werkzaam geweest op een exportafdeling waar ze altijd met veel plezier gewerkt heeft. Ook hier kwamen haar commerciële talenten volop tot hun recht maar op een gegeven moment begon het te kriebelen en wilde ze iets anders gaan doen. Ze wilde direct contact met klanten en het liefst in een branche waar zij passie voor heeft en dat is absoluut de kledingbranche. Op een gegeven moment hoorde ze dat er een nieuwe winkel geopend werd in Dongen en werd ze meteen enthousiast. “Hier wil ik werken” is wat ze dacht en dus had ze al snel uitgezocht wie de eigenaars waren. Ze overstelpte Lenneke met telefoontjes totdat die niet anders meer kon zeggen dan: “oké kom hier maar werken!” En daar is van beide kanten geen seconde spijt van geweest. Al 15 jaar werkt Margie vol passie voor Het Bonte Schaep, naast het werken in de winkel, doet ze veel aan SEO voor de website. Ze schrijft teksten en blogs en doet de zoekmachineoptimalisatie. Vooral de afwisseling van kantoordagen en winkeldagen vindt ze leuk omdat je op die manier alle kanten van het bedrijf mee maakt en dat geeft haar veel voldoening. Margie kent heel veel mensen in Dongen waarvan er velen gezellig bij haar komen shoppen. Ook lopen mensen gewoon graag bij haar binnen, gewoon zomaar, voor een praatje. En dat is precies wat Margie graag uit wil dragen, toegankelijkheid! Klanten voelen zich op hun gemak bij haar en daar wordt zij blij van. Margie is altijd op dinsdag en vrijdag in de winkel in Dongen te vinden en om de week op donderdag en zaterdag. De favoriete kledingmerken van Margie zijn Bellerose, Co Couture, Second Female en La Fée Maraboutée. Margie is erg blij met de nieuwe winkel en staat te popelen om jou te mogen ontvangen in dit mooie, nieuwe pand aan de Hoge Ham 149 in Dongen.

Ook wel leuk om te weten, de mooie jurk die Margie op de foto aan heeft is de dress Ikat print multicolour van Summum en shop je nu met 30% korting in de boetieks en online.
https://www.bonteschaep.nl/product/dress-ikat-print-multicolour-summum/

 

Maak kennis met Ursula Jonk bij Het Bonte Schaep in Dongen!

Ursula Jonk

Ursula is 44 jaar oud en net als Margie geboren en getogen in Dongen. Ze is getrouwd met Hugo en heeft 3 kinderen. Ursula heeft vroeger in een uitgeverij gewerkt maar heeft uiteindelijk besloten om fulltime voor de kinderen te gaan zorgen. Inmiddels zijn haar kinderen ouder en daardoor wilde Ursula weer iets gaan doen. Ze was al een tijdje aan het rondkijken naar een leuke baan toen ze op Facebook de vacature styliste bij Het Bonte Schaep voorbij zag komen. Deze baan sprak haar direct aan en het eerste telefoongesprek met Lenneke was al gelijk heel prettig. “En zo voelt het nog steeds,’zegt Ursula enthousiast. “Leuke collega’s, leuke klanten en een hele mooie collectie”, vertelt ze blij. De favoriete kledingmerken van Ursula zijn Bellerose, Second Female en Drykorn “maar eigenlijk vind ik heel veel mooi”, zegt ze lachend. Ursula vindt het fijn als ze de smaak van een klant goed in kan schatten en als ze de klant met een blij gevoel en mooie kleding naar huis ziet gaan. Voel jij je ook aangestoken door het enthousiasme van Ursula en wil je je graag door haar laten adviseren? Ursula is op maandagmiddag en zaterdag in de Bonte Schaep winkel in Dongen aanwezig.

Ursula draagt hier een prachtige blouse van Co Couture, de Glory puff shirt off white. Ook deze is nu met 30% afgeprijsd! https://www.bonteschaep.nl/product/glory-puff-shirt-off-white-cocouture/

Willy de Smit, al 15 jaar een bekend gezicht bij Het Bonte Schaep in Dongen!

Willy de Smit

Graag stellen we Willy aan je voor. Willy is 64 jaar oud, heeft 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Na haar MBO heeft ze 11 jaar gewerkt als ambtenaar bij de afdeling burgerzaken bij de gemeente Tilburg met als specialisatie handgeschreven paspoorten verstrekken. Toen het moment aanbrak dat haar kinderen gingen studeren, brak de tijd voor Willy aan om haar hart en gevoel te volgen waardoor ze besloot om in de mode te gaan werken. Na een periode van 3 jaar elders in de modebranche, solliciteerde ze op een vacature bij Het Bonte Schaep. Na een leuk kennismakingsgesprek met Harm en Lenneke kon ze gelijk aan de slag. Inmiddels werkt Willy al 15 jaar bij Het Bonte Schaep. Ze is blij met het leuke en gezellige team in Dongen. Op mijn vraag wat haar hobby’s zijn geeft ze aan het heerlijk te vinden om een goed boek te lezen, een mooie netflixserie te kijken, in en om het huis bezig te zijn door bijvoorbeeld te decoreren met bloemen. “ Inmiddels is mijn werk ook mijn hobby geworden”, zegt ze lachend. “Het is fijn om een leuke klantenkring op te bouwen samen met mijn collega’s en het is heel waardevol om mensen te helpen en hen een goed gevoel te geven met hun kledingkeuze en ze daarbij te adviseren. Ik kan erg blij worden van klanten die met een mooie, nieuwe outfit de deur uitgaan”, aldus Willy. Willy haar favoriete merken zijn Noman’sland, Summum en Knit-ted maar volgens Willy is er zoveel te kiezen aan fashionlabels bij Het Bonte Schaep dat het ook heel leuk is om kledingmerken te combineren. Wil jij je ook graag laten adviseren door Willy, dan is zij altijd op woensdag in de winkel in Dongen aanwezig. Daarnaast staat ze de ene week op donderdag en de andere week op zaterdag klaar om jou van een goed kledingadvies te voorzien.

Eén van Willy haar favoriete kledingmerken is Noman’sland. Op deze foto draagt ze dan ook haar favoriete truitje van Noman’sland. Neem voor meer inspiratie maar eens een kijkje op onze site bij dit prachtige merk. https://www.bonteschaep.nl/product-categorie/merken/noman-27sland/


Graag stellen wij je voor aan Jori Goos, ons nieuwe gezicht in Dongen!

Jori Goos


Wij vinden het superleuk om je voor te stellen aan onze nieuwe en jongste verkoopadviseuse in Dongen. Jori is 19 jaar en is zojuist afgestudeerd aan de opleiding leidinggevende leisure and hospitality aan De Rooi Pannen in Tilburg. Tijdens deze opleiding heeft ze stage gelopen bij Hostel Roots in Tilburg en bij Villa Pardoes. Na de zomer begint ze aan een nieuwe opleiding Leisure & event management aan de BUAS in Breda. Op mijn vraag hoe ze bij Het Bonte Schaep terecht is gekomen antwoordt ze: “ Dat was eigenlijk een mooi toeval. Margie is mijn tante en door mijn lange vakantie was ik op zoek naar extra werk. We zaten op een verjaardag van mijn oma en toen hoorde Margie dat ik werk zocht. Al snel werd het geregeld dat ik een gesprek had met Harm en Lenneke. Dat gesprek was gelijk erg leuk en nu werk ik hier al een aantal weken en voel me hier al echt op mijn plekje. Het leukste van dit werk vind ik de interactie met onze klanten”. In haar vrije tijd is Jori vaak in de sportschool te vinden of doet ze graag leuke dingen met haar vriend met wie ze al bijna 4 jaar samen is. Ook geniet ze van het erop uit trekken met haar vrienden. Ben je ook benieuwd geworden naar onze enthousiaste, nieuwe styliste? Jori is iedere week van dinsdag t/m vrijdag aanwezig in de nieuwe boetiek in Dongen.

Jori draagt hier echt een hele leuke jurk van het kledingmerk Sessun. De jurk is mooi door zijn eenvoud maar toch opvallend door de prachtige achterkant. Shop deze jurk online of in één van onze Bonte Schaep boetieks. https://www.bonteschaep.nl/product/lesia-dresses-jaspe-sessun/

Wij hopen dat je na het lezen van dit blog enorm nieuwsgierig geworden zijn naar onze prachtige nieuwe Bonte Schaep winkel in Dongen en dat je niet kunt wachten om ons te bezoeken.

Graag tot ziens in Dongen, de koffie staat klaar!


Kom je niet uit de buurt of ben je trouwe klant van één van onze andere Bonte Schaep winkels, dan ben je natuurlijk ook erg welkom in onze andere Bonte Schaep filialen in Heusden, Drunen, Zaltbommel, Oosterhout en Prinsenbeek!

Wij verheugen ons op je komst!

Liefs van Het Bonte Schaep team!

Geef een reactie